Emilia's inzamelingsactie voor Oekraïne

 

Beste leden, ouders, verzorgers en iedereen die de actie een warm hart toe draagt. Emilia is jeugdlid van onze vereniging en komt met haar ouders uit Oekraïne. Ze doen hard hun best om met een organisatie hulpgoederen in Oekraïne te krijgen en zamelen deze in om de mensen daar te helpen. Naast het inzamelen is vader er ook heen geweest om hulpgoederen te brengen. Samen met Emilia zetten we daarom een actie op om 2 weken lang spullen in te zamelen die heel hard nodig zijn. Op de eerste plaats zijn producten voor kinderen en baby's hard nodig. Denk hierbij aan babymelkpoeder, babyvoeding, hygiënemiddelen etc. Daarnaast is er ook heel veel behoefte aan houdbaar voedsel, slaapzakken, zaklampen en batterijen. 

 

Afgelopen week is er veel ingezameld tijdens de lessen! Hartelijk dank hiervoor! Deze week is er ook nog de mogelijkheid om spullen te doneren of een financiële bijdrage te doen.

 

Hoe kun je hier mee helpen?

Als je wat hebt liggen dan zou het natuurlijk fantastisch zijn als je dat zou kunnen doneren.

Misschien wil je wel bij het halen van de boodschappen iets uit het lijstje kopen en doneren, al is het maar iets kleins. Alle beetjes helpen. 

Je kunt natuurlijk ook zelf een actie opzetten om zo geld in te zamelen. Denk hierbij aan lege flessen ophalen, klusjes doen, of iets lekkers bakken en verkopen. Van de opbrengst kun je dan bijvoorbeeld zelf wat spullen uit het lijstje wat nodig is kopen en doneren. Uiteraard zijn we heel benieuwd naar de actie die jij hebt uitgevoerd en het resultaat. Maak er ook een mooie foto van en we zullen dat op deze pagina zetten!

Uiteraard mag je natuurlijk ook gewoon een financiële bijdrage doen. Dit kan je contant in een collectepotje doen wat in de les staat. Wij zullen dit bijhouden en hiervan de middelen aanschaffen die het hardste nodig zijn.

 

Je kunt de spullen inleveren tijdens 1 van de sportlessen. Hier verzamelen we het en dan neemt Emilia het weer mee. Zo weten we dat het allemaal op de juiste plek komt. 

Welke spullen zijn er op dit moment het hardst nodig:

- babyvoeding en peutervoeding in poedervorm, opvolgmelk etc.

- baby/peutervoeding groente en fruitpotjes etc.

- hygiëne middelen en verzorgingsproducten voor baby's en kinderen

- houdbaar voedsel

- slaapzakken

- zaklampen en batterijen

- hygiëne middelen zoals desinfectie, verbandmiddelen etc.

- mocht je zelf iets hebben staan wat je denkt dat bruikbaar is dan mag dat uiteraard ook. Het komt goed terecht. 

- kleding zamelen ze hier op dit moment niet in. Daar komt veel van binnen via andere kanalen.

 

 

Heb je vragen stel ze dan gerust via de app of tijdens de les!