Zaterdag 1 juni is het tijd voor de Holland Cup in Pijnacker. Dit prestigieuze toernooi wordt altijd goed bezocht door vele clubs uit binnen en vooral ook buitenland. Vorig jaar meer dan 700 deelnemers! Het inschrijfgeld voor dit toernooi is altijd aan de hoge kant, maar daar krijg je wel een strak georganiseerd toernooi, mooie prijzen en een sterk deelnemersveld vanuit heel Europa en daar voorbij voor terug. De volledige uitnodiging en regelement vindt je onderaan deze pagina. Op dit toernooi zijn er 3 onderdelen waaraan je kunt deelnemen. Sparring en/of tuls en Chon-ji challenge (niet voor zwarte banders)  Het toernooi werkt op basis van Knock-0ut systeem voor gekleurde banders. Dat betekend dat je bij een verliespartij er direct uit kan liggen.  Zwarte banders draaien een halve competitie. Dat betekend dat je meerdere rondes draait.

Opgeven voor dit toernooi kan tot 15 mei 18:00 uur. Alles wat daarna binnenkomt kunnen we helaas niet meer verwerken. Alles moet namelijk op tijd in het systeem staan en als 1 geheel aangeleverd worden bij de organisatie. 

Helaas hebben we de inschrijving voor het toernooi eerder moeten sluiten. We hebben geen scheidsrechters die we deze dag kunnen aanleveren. Voor elke ontbrekende scheidsrechter moeten wij een boete van 75 euro betalen. Het aantal scheidsrechters wat moet worden aangeleverd, ligt aan het aantal deelnemers wat de club inschrijft. Om de kosten binnen te berken te houden hebben we dit besluit helaas moeten nemen. Je kunt je nog wel opgeven tot 15 mei 18:00 uur voor het ITF Open toernooi in Alphen a/d Rijn.

 

Deelname entree:

D- klasse : 10e t/m 8e kub ( witte band t/m gele band)

C- klasse   7e kub t/m 5e kub ( groene slip t/m blauwe slip)   

B- klasse  4e kub tot en met 1e kub ( blauwe band t/m zwarte slip)

A- klasse 1e dan en hoger (zwarte band en hoger)

inschrijfgeld:

Jeugd t/m veteraan D/C/B klasse 40 euro

Pre/junior veteraan A klasse (zwarte band) 50 euro

* zwarte banders draaien een halve competitie ipv knock out systeem

 

entreegeld publiek:

tribune

tot 10 jaar gratis

10+ 5 euro

Sportzaal

tot 10 jaar 5 euro

10+ jaar 10 eu

 

 

Je kunt jezelf opgeven bij ons via onderstaande link.