op zaterdag 21 oktober is er sinds jaren weer het Flanders Field toernooi in Vilvoorde, België. In het verleden hebben we hier vaak aan meegedaan en het is altijd goed bevallen. Inmiddels hebben we van de organisatie vernomen dat er al  14 landen (waaronder Albanie en Ethiopie. Omdat het niet naast de deur is hebben we er in het verleden altijd een gezellige overnachting vooraf aan vastgeplakt. De overnachting komt voor eigen kosten, reken hierbij op ongeveer 100 euro voor een 2-persoons kamer. Als je alleen komt kun je hem wellicht delen met iemand die ook alleen is. Een overnachting is uiteraard niet verplicht, je kunt ook in de ochtend naar het toernooi rijden. Je kunt dit aangeven op het inschrijfformulier.

De onderdelen waaraan deelgenomen kan worden zijn: sparren, tuls, powerbreaken (vanaf 15 jaar) en teamsparren (bij voldoende deelnemers). 20 euro voor 1 onderdeel, 5 euro voor ieder extra onderdeel. Let op! Bij dit toernooi wordt iedereen op gewicht ingedeeld. Weeg jezelf dus goed na. Er is een marge van een half kilo. Je wordt nagewogen op het toernooi.

Vanwege de afstand en de kosten gaan we alleen naar dit toernooi bij voldoende animo. ( minimaal 5 deelnemers van onze club)  Alle informatie vind je in de link hieronder. Ook kun je je opgeven via het inschrijfformulier in de blauwe balk.

 

Je kan je opgeven t/m woensdag 27 september. Wees dus snel!