Cross challenge in Den Hoorn!!!

Ben jij klaar voor een sportieve uitdaging?

Ga dan de ultieme uitdaging aan tijdens de intensieve work-outs van Cross Challenge. De meest effectieve en efficiënte methode om snel vet te verbranden, spieren te versterken en de conditie te verbeteren. En bovenal dé manier om je eigen grenzen te verleggen, voor zowel mannen en vrouwen!

Cross Challenge is een High Intensity Interval Training (HIIT) waarbij in korte work-outs het hele lichaam wordt getraind. Er wordt optimaal gebruik gemaakt van o.a. kettlebells, sandbags, dumbells, battle-ropes en ook van het eigen lichaamsgewicht. Kortom: een explosieve, basic work-out die je supersnel fit maakt!

Deze relatief nieuwe en onbekende sport is een manier van trainen die fitness en atletiek met elkaar combineert. Tijdens de training voer je verschillende oefeningen intensief uit. Het idee is dat je, door niet steeds dezelfde type oefeningen te doen, je lichaam op een veelzijdige manier traint. 

Door deze work-out verbrand je veel calorieën, niet alleen tijdens maar ook na je training. Ook het verstevigen van je spieren zorgt ervoor dat je er nog beter uit gaat zien. En natuurlijk is het ook mooi meegenomen dat je er een goede conditie van krijgt. 

De moeilijkheid van de oefeningen wordt aangepast aan jouw niveau, dus iedereen kan meedoen. 

2 proeflessen gratis

 

Iedere donderdag van 19.30 tot 20.30 uur in de gymzaal van 't Lint in Den Hoorn

Kosten: 20 euro per maand

 

Vul onderstaand formulier in om je op te geven voor een proefles of neem contact op met Ella (06-47191717)