Wat een fantastisch resultaat hebben we dit jaar behaald door jullie geweldige inzet! Een record voor onze club!

 

Afgelopen week zijn wij begonnen met het uitdelen van de welbekende buideltjes aan de verkopers van de grote clubactie. De afgelopen jaren hebben wij ervoor gekozen om niet met prijzen te werken voor de beste verkopers maar met een vergoeding per verkocht lot. Zo kunnen alle verkopers iets leuks of nuttigs kopen rond de feestdagen of het gewoon sparen. Wel zo eerlijk voor iedereen en het heeft de verkoop van de loten voor onze club een enorme boost gegevens sinds we deze methode toepassen. Uiteraard zijn er nog wel prijzen te winnen voor de beste verkopers bij de grote clubactie zelf.

Van enkele leden kregen we de feedback dat ze dachten dat ze iets meer loten hadden verkocht dan dat wij genoteerd hebben.  Dit klopt. Zoals we in de infobrief hebben vermeld worden alleen de loten waarbij het gelukt is om ze te incasseren meegerekend. De online loten worden automatisch bij de juiste verkoper geteld. De loten die op papier zijn ingevuld worden door ons allemaal handmatig ingevoerd. Het gebeurt dat het niet goed leesbaar is, een getal verkeerd is ingevuld etc. Wij nemen dan altijd even contact op met de verkoper om ze de kans te geven om alsnog de juiste gegevens te krijgen. De grote clubactie gaat alle verkochte loten incasseren. Het overgrote deel lukt, maar er zijn er altijd een aantal die niet lukken om diverse redenen. Denk aan: incasso's machtigingen geblokkeerd, te weinig saldo, terugboeking door koper etc. Wij ontvangen altijd een keurig overzicht hiervan. Mocht je er vragen over hebben dan kun je even een appje sturen naar Michel of Shaula.

 

Je ontvangt van de Grote clubactie ook een medaille als je 25 of meer loten verkocht hebt.  De Grote clubactie telt hiervoor alle loten, ook de niet geïncasseerde. Dat is dan wel weer in je voordeel! 

 

Nogmaals dank voor inzet en hopelijk ben je er volgend jaar weer bij!