De Volgende editie van de Rotterdam Cup is op zondag 5 maart 2023. Let op je kunt je opgeven tot en met woensdag 15 februari 23.59 uur voor dit toernooi. Dus wees snel als je mee wilt doen. Iedereen vanaf 5 jaar kan zich inschrijven voor dit toernooi voor de onderdelen sparren en/of tuls. Voor de leeftijdscategorie van 5 t/m 6 jaar is er non-contact sparring. ( Je mag elkaar dan niet raken, het gaat hierbij om goede technieken te laten zien.)  Alle informatie over het toernooi vind je in de bijgevoegde uitnodiging. Lees deze even goed door.  Inschrijven kan via de onderstaande link. Het inschrijfgeld voor het toernooi is 20 euro voor 1 onderdeel en 25 euro als je aan beide onderdelen mee doet. Toeschouwers 3,50 euro p.p. Kinderen t/m 3 jaar gratis.

Let op : Dit toernooi (en vele andere) werkt volgens het Knock-0ut systeem. Dit betekend niet dat er mensen Knock-out gaan , maar dat de winnaar van een partij doorgaat en de verliezer eruit ligt voor het betreffende onderdeel.  Sparren en/of tuls. Tenzij je bijvoorbeeld nog om de 3e of 4e plaats mag strijden. Het kan dus zijn dat je meerdere partijen draait maar ook dat het toernooi heel snel afgelopen kan zijn voor je. Er is geen herkansingsronde , hou daar rekening mee.  Een partij duurt gemiddeld 1,5 minuut. Dit lijkt misschien erg kort vergeleken met andere sporten, maar fysiek en mentaal is dit heel intens.

 

 

 

Deelname aan dit toernooi met onze vereniging kan alleen doorgang vinden als we voldoende scheidsrechters aanleveren naar gelang het aantal deelnemers. Op dit moment zijn we nog druk bezig om hieraan te voldoen. Mocht dit niet lukken dan zullen we dat in de appgroepen vermelden. Bij deze editie komen we met afkopen van scheidsrechters helaas niet weg. Ken of ben je iemand die wel zou willen scheidsen deze dag voor ons dan horen we dat ook graag. (minimaal groene band en vanaf 15 jaar)

Mocht je nog vragen hebben over het toernooi stel ze gerust even via de app bij Michel of telefonisch mag ook. Je kunt je vragen uiteraard ook in de les stellen.

 

De inschrijving is gesloten.