Op zaterdag  11 februari 2023  zal het SSTK OPEN 2023 georganiseerd door Tim Kool in Pijnacker plaatsvinden. Een leuk toernooi wat heel vriendelijk is voor beginners maar waar ook ervaren deelnemers terecht kunnen. Dus als je graag een keertje mee wil doen met een toernooi dan is dit een mooi toernooi hiervoor. Het mooie aan dit toernooi is dat het in 2 delen word verspreid over de dag. Of je bent in de ochtend of in de middag aan de beurt. Je hoeft dus maar een halve dag aanwezig te zijn. Waar bij de meeste toernooien het knock-out systeem wordt gehanteerd (dit wil zeggen dat als je een partij verliest je eruit ligt en het toernooi ten einde is) is er bij dit toernooi een winnaars- en een verliezersronde. Over het algemeen draai je dus minimaal 2 partijen per onderdeel. Dit is afhankelijk van het aantal deelnemers in jouw poule en of je wint of verliest. Een wedstrijd sparren duurt ongeveer 1,5 minuut. Dit lijkt misschien erg kort, maar het is erg intensief zowel fysiek als mentaal voor de deelnemer.

 

Uniek  bij dit toernooi is dat publiek zowel op de tribunes als bij de velden kan komen. Dus je kan alles van dichtbij meemaken met je kind en met al je vragen bij ons terecht. Wij leggen je graag uit hoe het in ze werk gaat op zo'n toernooi. Fanatiek coachen is niet toegestaan maar aanwijzingen geven aan de deelnemers en de ouders wegwijs maken in de wedstrijdwereld van Taekwon-do is de hoofdtaak van ons als coaches deze dag. Dit toernooi is bedoeld voor alle gekleurde banders. Er kan worden deelgenomen op de onderdelen sparring, tuls en voor de jeugd t/m 8 jaar is er de mogelijkheid om deel te nemen aan non-contact sparring ipv gewoon sparren (ook hiernaast mag je meedoen aan tuls als je deze als beheerst). Non-contact is sparren zonder elkaar te mogen raken. Mocht je het fysieke sparren nog te spannend vinden dan is dit een leuke instap. Er wordt hier beoordeeld op techniek. De complete uitnodiging van het toernooi en alle informatie kun je hieronder vinden. Lees de uitnodiging goed door. Heb je vragen stel ze gerust via de app of telefoon bij Michel. Inschrijven kun je doen via de blauwe knop.

 

Let op: voor jeugdleden (t/m 13 jaar) en t/m gele band is het toernooi in de ochtend. Aanvang 08:45 uur tot circa 12;30 uur.

Jeugd ( t/m 13 jaar) groene slip en hoger, junioren (14 t/m 17 jaar) met alle banden en senioren (vanaf 18 jaar)met  alle banden; aanvang 12:30 uur tot circa 17:00 uur.

Eindtijden zijn een indicatie en kunnen iets afwijken.

 

Kosten:

Het inschrijfgeld is 28,50 euro. Ongeacht of je aan 1 of 2 onderdelen meedoet. (Sparren/non-contact sparren en/of tuls). Hier zit 1 euro scheidsrechters kosten bij in. Tijdens dit toernooi wordt er ook een Saju Challenge georganiseerd. Bij onze vereniging doen wij deze niet. Mocht je hem toch beheersen omdat je dit bijvoorbeeld ergens anders hebt geleerd voordat je bij ons kwam dan kun je je uiteraard hier ook voor aanmelden. Hier zijn geen extra kosten voor.

Publiek is 5 euro entree p.p.  Kinderen onder de 10 jaar zijn gratis. Uniek is dat publiek zowel op de tribune als bij de velden mag komen. Pinnen is mogelijk en gewenst. 

 

 

Omdat er maar een beperkt aantal deelnemers (200) kunnen deelnemen aan het toernooi is het belangrijk om je voor vrijdag 27 januari 2023 18:00 uur op te geven via het inschrijfformulier hieronder in de link.