Op zaterdag 30 september staat het eerste toernooi van dit seizoen voor ons op de planning in Nieuwegein. In de afgelopen jaren zijn er door deze organisatie al meerdere succesvolle toernooien neergezet in deze regio. Onder andere Tjamie's Open en de Open Utrecht toernooien. Je kunt je opgeven voor maximaal 2 onderdelen. Sparring, tuls, staartvangen (3 t/m 6 jaar)

De deelname kosten:

1 onderdeel 26 euro (inclusief 1 euro scheidsrechtersbijdrage)

2 onderdelen 31 euro (inclusief 1 euro scheidsrechtersbijdrage)

Entree toeschouwer 5 euro ( t/m 3 jaar gratis)

 

Dit toernooi werkt met het Knock- out systeem.  Dat wil zeggen dat als je verliest je er voor het betreffende onderdeel eruit ligt. Er is geen verliezersronde.

 

We zijn natuurlijk verplicht om voldoende gekwalificeerde scheidsrechters aan te leveren bij elk toernooi. Dit is altijd lastig aangezien de scheidsrechterspoule niet heel groot is bij onze club. Dit geldt eigenlijk voor heel veel Taekwon-do verenigingen. Voor elke ontbrekende scheidsrechter op een toernooi wordt er vaak een boete in rekening gebracht tussen de 50 en 75 euro. Dit kan aardig op lopen in een seizoen. Om een deel hiervan op te kunnen vangen rekenen we 1 euro extra per inschrijving per toernooi voor onze deelnemers. 

 

Opgeven kan tot en met zondag 17 september 18:00 uur.  Daarna kan niet meer worden ingeschreven!  

 

De volledige uitnodiging vind je hieronder en ook de link naar het inschrijfformulier.   

Als je nog vragen hebt stel ze dan gerust!